Суперові Швабри для миття та прибирання >>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00

0
Моє замовлення

Рисоварка-мультиварка Adler AD 6406

Артикул: AD 6406

Ідеальний рис, а не каша завжди

Ріс є відмінним доповненням до страв, а також основою для багатьох страв. Найкраще, коли він ідеально приготовлений – не надто м'який, але не надто твердий. Мультиварка-рисоварка ADLER AD 6406 може дуже легко досягти цього ефекту. Модель AD 6406 крім готування має здатність зберігати тепло - що особливо корисно, коли страва доводиться трохи зачекати. Мультиварка-рисоварка ADLER AD 6406 - електричний пристрій, який стане корисним для приготування рису.

Компактний пристрій потужністю 1000 Вт якісно приготує страву без постійного контролю за процесом приготування. Рисоварка має об'єм 1,5 літра та дає можливість приготувати до 10 порцій рису. Щоб приготувати страву, потрібно наповнити ємність добре промитою крупою, залити водою і натиснути кнопку пуску. Після приготування рисоварка може підтримувати температуру готової страви.

Два в одному!

Приготувати ідеально твердий і водночас м'який рис не так просто! Каструля для рису допоможе вам приготувати його, не перевіряючи час та полум'я на плиті. Термостійкий корпус дозволить тримати його на кухонному столі і не вимагатиме постійного нагляду за ним. Однак його найбільшою перевагою є поєднання двох функцій. Професійна рисоварка ADLER AD 6406 не тільки готує рис, але й зберігає тепло після приготування! Завдяки діодам на корпусі пристрою ми знаємо, на якому етапі зараз готується. Це величезна допомога кожному кухареві! Можна приготувати рис трохи раніше і дочекатися гостей або одночасно приготувати решту інгредієнтів улюбленої страви.

Готуємо на пару, але при цьому безпечно!

У горщику для рису є внутрішній контейнер, що знімається (висота 11 см, діаметр 21,2 см) місткістю 1,5 літра, який можна використовувати для подачі відвареного рису. Він має захисну кришку з отвором для зливу пари та нековзні ніжки, які впливають на комфорт його використання. На дисплеї, крім індикаторів, що інформують про етап приготування, є перемикач увімкнення/вимкнення, що дозволяє швидко увімкнути/вимкнути каструлю. Класичний вигляд робить його винятковим доповненням до декору вашої кухні. Крім того, в набір входить мірна склянка для порціонування рису та ложка для його перемішування. Зовнішні елементи можна мити під проточною водою, а корпус протирати вологою тканиною і витирати насухо. Єдине, що нам потрібно приготувати, це рис, електрика та хороший рецепт!

Характеристики рисоварки ADLER AD 6406

  • Термостійкий корпус
  • Знімний внутрішній контейнер
  • 2 функції: приготування їжі та підтримання тепла
  • Безпечна кришка з отвором для зливу пари
  • Протиковзкі гумові ніжки
  • У комплекті: мірна склянка, пластикова ложка
  • Розміри контейнера
  • висота: 11см
  • діаметр: 21,2 см
  • Місткість: 1.5
Когда появится в наличии и сколько стоит
Відповісти
Відгуки покупців
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 034 грн
875 грн
Немає в наявності
Зайдіть, щоб
відобразити знижку
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти

 офіційна гарантія від виробника/магазину
безпроблемний обмін/повернення товару 14 днів

Докладніше про обмін/повернення

після огляду товару на Новій Пошті
Visa/MasterCard
готівкою кур'єру
безготівковий розрахунок (ПДВ/без ПДВ)

 По всій Україні

відділення Нової Пошти (Тариф перевізника)
кур'єром за адресою (Тариф перевізника)

Докладніше про доставку

Вгору