Суперові Швабри для миття та прибирання >>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00

0
Моє замовлення

Пилосос вертикальний ручний потужний 2000 Вт колбовий мережевий пилосос без мішка для сухого прибирання SOKANY SK-3378

Артикул: SK3378G

Вертикальний порохотяг SOKANY SK-3378 - це вдосконалений прилад, який допоможе швидко впоратися зі збиранням в будинку. З ним ви без особливих зусиль очистите килими та килимові покриття, меблі, дерев'яні підлоги, плитку та інші поверхні.

Особливості колбового вертикального пилососу:

  1. Компактний та маневровий. Завдяки невеликим розмірам порохотяг дуже зручний у використанні та зберіганні. Руки не втомлюються під час прибирання, він не займає багато місця та заощаджує вільний простір. Цей пристрій стане справжньою знахідкою для власників як великих, так і маленьких квартир.
  2. Фільтр високої ефективності Вертикальний пилосос обладнаний спеціальним фільтром із технологією фільтрації HEPA (High Efficiency Particulate Arrestance – високоефективне утримання частинок). Такий фільтр затримує частинки будь-якого розміру - він допомагає ефективно вловлювати навіть мікрочастинки пилу, бруду та різні алергенні елементи. Вбудований контейнер дозволить використовувати пилосос без додаткових мішків для сміття. Пилозбірник із фільтром дуже простий у догляді: різні забруднення легко прибрати, досить просто промити контейнер.
  3. Вертикальний та ручний режим. Вертикальний пилотяг допоможе прибрати будь-який куточок у вашому будинку. Стандартне положення пилососа з основною насадкою забезпечить потужне всмоктування бруду. Ви з легкістю приберете крихти на кухні, волосся з килимка у ванній, пил під диваном та багато іншого.

Використовуючи додаткові насадки, ви зможете пропилососити всі важкодоступні місця. Тепер, щоб зробити експрес-прибирання, не доведеться поратися з цілим пилососом! Від'єднайте довгу ручку - і порохотяг перетвориться на компактний ручний девайс, який допоможе очистити книжкові полиці від пилу, сміття зі столу і навіть пропилососити меблі. Прибирайте хоч щодня, не втомлюючись!

Характеристики:

  • Потужність: 2000 Вт
  • Контейнер для відходів: 1.1 л
  • Довжина шнура 4 метри
  • HEPA-фільтр для очищення повітря, що всмоктується, від дрібних частинок пилу
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
2 652 грн
1 989 грн
Немає в наявності
Зайдіть, щоб
відобразити знижку
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти

 офіційна гарантія від виробника/магазину
безпроблемний обмін/повернення товару 14 днів

Докладніше про обмін/повернення

після огляду товару на Новій Пошті
Visa/MasterCard
готівкою кур'єру
безготівковий розрахунок (ПДВ/без ПДВ)

 По всій Україні

відділення Нової Пошти (Тариф перевізника)
кур'єром за адресою (Тариф перевізника)

Докладніше про доставку

Вгору