Суперові Швабри для миття та прибирання >>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00

0
Моє замовлення

Засіб для чищення масляних забруднень Tana Tanin - 10л (403973)

Артикул: 403973

Опис засобу для чищення масляних забруднень Tana Tanin

Лужний засіб для видалення сильних масляних забруднень. Швидко і легко видаляє мінеральні, рослинні та тваринні жири та олію. Легко видаляє навіть масляні і жирові плями, що важко виводяться, кіптява, дьоготь, сліди залишені металом і гумою. Слабке утворення піни, нейтральний запах Засіб можна використовувати у різноманітних машинах та устаткуванні без обмежень. Чи не займається. Надає щадну взаємодію з матеріалами.

Область застосування:Усі покриття для підлоги та аксесуари, що відштовхують воду та луг, (не застосовувати для лінолеуму, дерева та алюмінію) у майстернях, складах, їдальнях, великих приміщеннях громадського харчування, підприємствах харчової промисловості. Також підходить для збирання виробничих площ. Якщо невідомо стійка поверхня до дії лугу, це можна перевірити на непомітній маленькій ділянці, поклавши на підлогу губку, змочену в TANIN (залишіть на 3-5 хв.). (Коли ви приберете губку та промиєте ділянку водою, не повинно з'явитися помітних змін матеріалу).

Спосіб застосування: У разі середнього ступеня забруднення використовуйте 2-10% розчин. Якщо зустрічаються плями, що важко виводяться, використовуйте 50% розчин або чистий концентрат. Можна використовувати в дискових машинах (з падом або щіткою), миючих машинах, устаткуванні для мокрого прибирання, обладнанні високого тиску, при збиранні жорсткою щіткою та губкою.

Може викликати підвищену світлочутливість шкіри. Містить розчин їдкого поташу. Викликає сильні опіки. Зберігайте у місцях, недоступних для дітей. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх водою і зверніться за допомогою до лікаря. У разі потрапляння на шкіру негайно змийте водою. У разі травми або поганого самопочуття негайно зверніться до лікаря (покажіть упаковку цього засобу). Прибирайте у спецодязі, захисних рукавичках, окулярах/масці.

Характеристики засобу для чищення масляних забруднень Tana Tanin

  • Тип: засіб для чищення
  • Об'єм: 10 л
  • Рівень рН: 14
  • Склад: містить менше 5% аніонних активних частинок, неіоногенні активні частинки, NTA. Інші компоненти: більш ніж 5% гідроксиду калію, розчинники, антикорозійні речовини

Виробник засобу для чищення масляних забруднень Tanin – тм Tana (Австрія)

Офіційна гарантія на засіб для видалення масляних забруднень Tana Tanin – 14 днів.

Призначення Універсальний
Поверхня Різні поверхні
Забруднення Бруд, Жир, Масляні забруднення, Стійкі забруднення й відкладення
Тип засобу Рідкий засіб
Об'єм 10 л
Склад містить менше 5% аніонних активних частинок, неіоногенні активні частинки, NTA. Інші компоненти: більше 5% гідроксиду калію, розчинники, антикорозійні речовини
Упаковка Пластикова
Країна виробник Австрія
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
2 089 грн
В наявності
Зайдіть, щоб
відобразити знижку
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти

 офіційна гарантія від виробника/магазину
безпроблемний обмін/повернення товару 14 днів

Докладніше про обмін/повернення

після огляду товару на Новій Пошті
Visa/MasterCard
готівкою кур'єру
безготівковий розрахунок (ПДВ/без ПДВ)

 По всій Україні

відділення Нової Пошти (Тариф перевізника)
кур'єром за адресою (Тариф перевізника)

Докладніше про доставку

Вгору