Ковбасниці і ручні м'ясорубки, шприці для ковбас >>>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00

0
Моє замовлення

Серветки з мікрофібри E-Cloth 206199

Артикул: 206199

Огляд набору для прибирання будинку E-Cloth Home Cleaning Set 206199

Набір для прибирання будинку E-Cloth Home Cleaning Set 206199 складається з 8 серветок мікрофібри для прибирання всього будинку.

Ідеальний набір для очищення всіх поверхонь із натурального та штучного каменю, використовуючи лише воду.

Bathroom Cloth  (серветка для ванної кімнати) – Нова серветка для ванної кімнати з максимальним поглинанням вологи видаляє бруд, мильні розлучення та бактерії на всіх поверхнях у ванній кімнаті, включаючи ванну, душову кабіну, раковину та плитку. 32см x 32см.< /span>


Hob & Oven Cloth (Серветка для духовок та решіток) – Нова серветка з максимально ефективним очищенням для духовок та гриль решіток, видаляє бруд, жир, гар та бактерії на всіх кухонних поверхнях. Серветка двостороння – одна сторона призначена для сильних забруднень. Друга сторона призначена для фінішного очищення. Серветка видаляє до 99% бактерій. 32см x 32см.
< /span>

Stainless Steel Cloth (Серветка для нержавіючої сталі) Двостороння серветка, для очищення будь-яких видів поверхонь з нержавіючої сталі за допомогою простий води. Серветка розроблена спеціально для видалення жиру, бруду та бактерій з усіх видів нержавіючої сталі. Ідеально підходить для кухонних приладів, таких як холодильники, мікрохвильові печі. Сторона зі смугами міцних волокон, відмінно підходить для очистки матової нержавіючої сталі, в той час, як гладка сторона надає блиску полірованої нержавіючої сталі. 32см x 32см.< /span>

Kitchen Cloth (Серветка для кухні) –Універсальна серветка з максимально ефективним очищенням, видаляє бруд, жир, гар та бактерії на всіх кухонних поверхнях. Серветка має куточок з подряпаючої очищувальної тканини для найважчих забруднень. Серветка видаляє до 99% бактерій. 32см x 32см.< /span>


Window Cloth (Серветка для вікон та рам) –Серветка з максимально ефективним очищенням, видаляє бруд, жир, гар та бактерії на всіх віконних поверхнях. Призначена для рам із пластику та дерева, як пофарбованого, так і натурального, лакованого. 40см x 40см.
< /span>


Duster (Серветка для збирання пилу) - Спеціальна надм'яка серветка для очищення від пилу. Мають природну статичну властивість для тяжіння і захоплення пилу. Волокна з позитивним статичним електричним зарядом притягують і зберігають пил у собі до полоскання серветки. 32см x 32см.
< /span>


Glass & Polishing Cloth (x2) Серветки для очищення та полірування скла 2 штуки) - Ідеально підходить для очищення та фінішного полірування вікон, скла та дзеркал, так само всіх хромованих деталей. Надає виняткову чистоту та блиск без застосування хімії. Серветка для полірування використовується для фінішного видалення плям з вологих поверхонь, не залишаючи слідів вологи та залишків органічного жиру. Для загального легкого чищення твердої поверхні всіх інших видів слід використовувати вологу серветку. 50см x 40см.
< /span>

< img src=""http://admin.e-cloth_live.mcm-zeus.co.uk/uploads/images/products/cu/Kitchen-Glass-Thumbnail-14.png"" style=""box-sizing: border-box; border:0px; vertical-align: middle; max-width:100%"" />

Переваги набору для прибирання будинку E-Cloth 206199

  • Жир та бруд видаляються з використанням простої води.
  • Цей новий, не дряпаючий матеріал, швидко і надійно видаляє затверділий жир і бруд, не залишаючи жодних слідів.
  • Поліруюча серветка для скла та блискучих поверхонь, цей матеріал чудово очищає поверхні, що відбивають.
  • Обидві серветки видаляють понад 99% бактерій без використання хімічних засобів.

Догляд виробу:

Для досягнення максимальної ефективності виробів із мікрофібру ми рекомендуємо регулярно промивати їх у пральній машині. Оптимальна температура води для прання становить 30°C. При необхідності провести ретельне чищення поверхні або у разі зниження ефективності прибирання температуру води можна підвищити до 60°C. Прання повинне здійснюватися з використанням невеликої кількості миючого засобу. Після прання виробу слід висушити.

Примітка:

У процесі прання забороняється використовувати проТбілювач або кондиціонер. Однак, якщо кондиціонер використовувався (по помилці!), Виріб необхідно промити знову, додавши невелику кількість миючого засобу.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
1 280 грн
В наявності
Зайдіть, щоб
відобразити знижку
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти

 офіційна гарантія від виробника/магазину
безпроблемний обмін/повернення товару 14 днів

Докладніше про обмін/повернення

після огляду товару на Новій Пошті
Visa/MasterCard
готівкою кур'єру
безготівковий розрахунок (ПДВ/без ПДВ)

 По всій Україні

відділення Нової Пошти (Тариф перевізника)
кур'єром за адресою (Тариф перевізника)

Докладніше про доставку

Вгору