Ковбасниці і ручні м'ясорубки, шприці для ковбас >>>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00

0
Моє замовлення

Виробник Frico

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Торгова марка Frico виробляє велику кількість різноманітного кухонного посуду. Її асортимент дозволяє повністю облаштувати кухню та купити все необхідне для приготування, сервірування та зберігання страв. Які унікальні та найбільш популярні товари від виробника? Які особливості компанії?

Коротко про торгову марку

Компанію було створено у Польщі і з перших років існування активно розширювало свій асортимент, додаючи нові лінійки. Саме тому в наші дні в каталозі Frico можна знайти будь-що, починаючи від сковорідок і каструль, закінчуючи термосами та дошками для нарізки.

Сертифіковані товари швидко отримували визнання у європейських клієнтів, і країну бренду можна знайти у більш ніж 20 країнах Європи, при цьому Фріко не збирається зупинятися. Дістався він і до України, де відомий уже понад п'ять років.

Якість виробів

Виробник контролює товари на кожному етапі їх розробки. Саме тому вони відповідають усім необхідним критеріям якості та безпеки:

  • Не викликають алергії та безпечні для здоров'я організму.
  • Гарантовано прослужать тривалий час, при цьому збережуть презентабельний вигляд: не буде дряпатися, деформуватися, облазити або тьмяніти.
  • Продумані форми та заходи безпеки, такі як нековзні та ненагрівані вставки, роблять товари максимально безпечними у застосуванні.
  • Також виробник дбає про компактність зберігання продукції.
  • Немаловажна і простота у догляді за виробами: вони швидко відмиваються і вручну, і можуть поміщатися в посудомийну машинку. 

Каструлі Frico

Єдиного дизайну торгова марка не має. Саме тому всі клієнти можуть знайти будь-який товар за своїми смаками: лаконічний та однотонний, лише з рідкісними вставками та невеликими малюнками, або повністю прикрашений орнаментами та зображеннями.

Враховуючи всі переваги продукції, варто зазначити, що вона залишається доступною кожному і належить до середнього цінового сегменту. Особливо вигідно купувати набори, в яких вже зібрано кілька предметів для кухні, об'єднаних подібним стилем.

Що може запропонувати офіційний сайт Frico

Велику категорію асортименту складають різноманітні вироби для подрібнення та нарізування продуктів Frico:

  1. Картофелерізки. Це продуманий прилад, який складається з платформи з квадратними ідентичними отвірстими. Через низ продукт плавно проходить та поділяється на рівні скибочки фрі.
  2. Різак для кавуна. Це великий круглий обідок із лезами, які розрізають плід на рівні шматочки дугою.
  3. Терки для сиру. Подрібнюють його на тонкі шматочки, які потім легко плавити.
  4. Звичайні чотиригранні терки, наділені лезами різних розмірів.

Для приготування гарячих напоїв можна вибрати гейзерні гейзерні кавоварки Frico. Вони швидко розігріваються, мають досить компактні розміри, стійко витримують високі температури. Бакелітові ручки, що не нагріваються, підвищують безпеку у використанні продукції. Популярними є і скляні заварники Frico для гарячих напоїв. вони виглядають химерно і дозволяють красиво прикрасити вміст гілочками кориці, травами, часточками лимона.

Заварник Frico

З кухонних приладів пропонуються всілякі предмети для нарізки, збивання, перемішування, подачі їжі: лопатки та шумівки, віночки та ножі, ложки та виделки. Можна знайти товари, виконані в єдиному стилі та кольоровій гамі, щоб усі предмети на кухні виглядали гармонійно. Також для того, щоб під рукою було все необхідне для нарізки, можна звернути увагу на дошки для обробки: однотонні або з малюнком, з вушком для підвішування, і виконують одночасно функцію підставки під гаряче.

З посуду Frico також популярні каструлі Frico та сковорідки Frico. З першої категорії можна купити як звичайні ємності для варіння продуктів, так і каструлі фритюрниці, доповнені сталевою сіткою-кошиком, в яку міститься їжа. З другого розділу бренд надає на вибір моделі для різних цілей: для запікання млинців, для гриля або для звичайної смаження.

Каталоги посуду Frico поповнюються такими приладами, як пароварки та скороварки Frico. Великі обсяги близько 10 літрів дозволяють готувати великі порції на всю родину. Щільно прилегла кришка не випускає тепло, даючи продуктам якісно зваритися та зберегти всі корисні компоненти. Бічні ручки, що не нагріваються, підвищують комфорт у процесі готування, тому що немає ризику попекти пальці.

Якщо ви відчуваєте, що у вас не вистачає чогось на кухню, тоді компанія Frico допоможе її повністю облаштувати і знайти все необхідне. Головне вибрати повністю відповідний за призначенням товар, знайти цікавий за особистими уподобаннями дизайн і незабаром насолоджуватися практичним та стильним оновленням.

Читати далі
Вгору