Ковбасниці і ручні м'ясорубки, шприці для ковбас >>>
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00

0
Моє замовлення

Вакуумний антицелюлітний масажер Maniquick BeautyQuick MQ 720

Артикул: MQ720

Вакуумний антицелюлітний масажер Maniquick BeautyQuick MQ 720.

Вакуумний дермомасажер BeautyQuick MQ 720 має ряд переваг у порівнянні з вакуумними масажерами представленими на українському ринку.

   1. BeautyQuick MQ 720 працює як від мережі, так і від акумулятора.
   2. BeautyQuick MQ 720 має потужність до 53 кПа (від 50 кПа використовують у професійній роботі).
   3. BeautyQuick MQ 720 за такої потужності, Ви легко підберете для себе ту інтенсивність масажу, яка буде для Вас прийнятна, завдяки 4 режимам та регулятору мінімум – максимум на кожен режим.
   4. BeautyQuick MQ 720 має 3 різні насадки – банки, різного діаметру, для масажу тіла та грудей діаметром 95 мм зі знімним еластичним кільцем; для тіла діаметром 65 мм; для обличчя діаметром 30 мм.
   5. BeautyQuick MQ 720 виходячи з пунктів 3 і 4 - Ви зможете ефективно проводити процедури, як для обличчя, так і для грудей і всього тіла, при цьому дбайливо ставлячись до шкіри та судин.
   6. Вироблено Maniquick (Швейцарія). nbsp;  

Масажер Maniquick BeautyQuick MQ 720 – пристрій, що дозволяє виконувати антицелюлітний або професійний масаж, що всмоктує, в комфортній домашній обстановці. Масаж, що виконується пристроєм - ефективний та інтенсивний.

Підшкірний, антицелюлітний масаж.
Такого роду масаж заснований на глибокому впливі на тканини епідермісу. Відмінність такого масажу від ручного масажу полягає в тому, що при ручному масажі вплив на тканини виробляється “всередину”, тоді, як  масаж за допомогою BeautyQuick заснований на вилучення жирових відкладень “назовні”.

Такий метод має ряд важливих переваг: •    Очищаються всі кровоносні судини, куди виявляється дію. Це призводить до покращення циркуляції крові та лімфи, сприяючи виникненню важливого дренажного ефекту. постачання тканин живильними елементами.
•    Всмоктування шкіри допомагає руйнуванню сполучної тканини. Так, за наявності склеротичних бляшок, відбувається їхнє розкладання. Крім того,   зовнішній шар жирових клітин також починає розпадатися.
•    Поверхня шкіри набуває еластичність та зміцнюється, тонізуючись. Вакуумний антицелюлітний масаж, що виконується за допомогою. BeautyQuick MQ 720, впливає “зсередини-назовні”, завдяки чому відбувається вилучення жиру з адипоцитів – клітин, що акумулюють жир. Масаж активізує процес ліполізу – розщеплення жирів – підвищуючи інтенсивність їхнього танення. Таким чином, спрощується їхнє виведення з організму. Масаж сприяє нормалізації кровообігу: кров отримує більше кисню та поживних речовин, одночасно забезпечуючи оптимальний дренаж рідин, присутніх у тканині. .
- Целюліт.
- Фіброз волокнистих тканин (стискування, м'язові спазми тощо).
- Інтенсивне навантаження на м'язи.
- Післяродові розтяжки.
- Реабілітація після пластичних операцій.
- Синдром хронічної втоми.Вплив на тіло:
 -  Підвищує метаболізм шкіри та підшкірних тканин, рівномірно розподіляє надлишковий жир, що є основною причиною целюліту, що й допомагає усунення останнього -  Стимулює лімфодренаж та виведення токсинів.
-  Підвищує м'язовий тонус та вдосконалить фігуру.
-  Шейпінгові дії.
-  Релаксація.
-  Болезаспокій.
-  Нормалізація м'язового тону.

Вплив на обличчя:
-  Стимулює та регенерує шкіру.
-  Освіжає колір обличчя.
-  Підвищує циркуляцію крові та лімфи.
-  Стимулює метаболізм тканин.

Протипоказання:
-  Серйозні захворювання серцево-судинної системи: стенокардія, інфаркт міокарда, порушення серцевої діяльності.
-  Новоутворення на шкірі.
-  Порушення згортання крові.
-  Хронічні захворювання печінки та нирок.
-  Варикозне розширення вен.
-  Кожні захворювання (дерматит, екзема, ушкодження шкіри).
-  Підвищена чутливість шкіри або її анемічність.
-  Порізи або хірургічні шви.
-  Вагітність.

4 ОСНОВНІ ПРОГРАМИ встановлені для спеціальної зміни всмоктування та відпускання. цієї програми всмоктування виконується протягом 2 секунд, потім – 1-секундне відпускання; під час фази відпускання ВАМ СЛІД  змінити положення чашки так, щоб не виникало перекриття з попередньою ділянкою тіла. Ніколи не впливайте на область тіла, щойно оброблену.
Програма  2.
При використанні цієї програми, всмоктування виконується протягом 4 секунд, потім – 2-секундне відпускання; під час фази відпускання ВАМ СЛІД  змінити положення чашки так, щоб не виникало перекриття з попередньою ділянкою тіла. Ніколи не впливайте на область тіла, щойно оброблену.
Програма  3.
При використанні цієї програми, всмоктування виконується протягом 8 секунд, потім – 4-секундне відпускання; під час фази відпускання ВАМ СЛІД  змінити положення чашки так, щоб не виникало перекриття з попередньою ділянкою тіла. Ніколи не впливайте на область тіла, щойно оброблену.
Програма  4.
При виборі цієї програми здійснюється безперервне всмоктування. Припинення його можливе тільки при натисканні кнопки, розташованої на тильній стороні пристрою. Технічні характеристики вакуумного антицелюлітного масажера Maniquick BeautyQuick MQ 720: час. Напруга джерела живлення: 3 В постійного струму, 500 мА. Всмоктування: min. 13,3 - max 53,30 кПа.
3 змінні чашки (діаметром 30, 65 та 95 мм).
Еластичне кільце для чашки 95 мм.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
2 325 грн
Немає в наявності
Зайдіть, щоб
відобразити знижку
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти

 офіційна гарантія від виробника/магазину
безпроблемний обмін/повернення товару 14 днів

Докладніше про обмін/повернення

після огляду товару на Новій Пошті
Visa/MasterCard
готівкою кур'єру
безготівковий розрахунок (ПДВ/без ПДВ)

 По всій Україні

відділення Нової Пошти (Тариф перевізника)
кур'єром за адресою (Тариф перевізника)

Докладніше про доставку

Вгору